v/ Martin Hansen * Grødevej 8 * 6823 Ansager
* Tlf. 7529 7261 * E-Mail. martin.h@bbsyd.dk

Kunderne Siger

Fortæl andre om din oplevelse hos os.

Kommentar: 11
1
UserLise Lotte Nielsen
Date / Time21.04.17- 19:04:47
Jeg hedder lise lotte er 16 år kommer fra Viborg. jeg er på efterskole her i nærheden, hvor jeg forstuvede min højre ankel-fod. ved wolliboldt jeg havde mange smerter, og fik smertestillende.
jeg ringer hjem til min far og fortæller, hvordan jeg havde det. Min far siger med det samme.
"Du skal have dit ben - fod i VACUSAC, jeg finder en behandler til dig." Som sagt så gjort.
Min far havde selv haft lignende problemer og kendte til VACUSACS s forbløffende virkning.
Min far kører fra Viborg til Tarm - videre til Ansager. jeg kom med krykker - måtte hjælpes op ad trappen, og fik højre ben i en vacusac pose under høj tryk, det gjorde faktisk ikke ondt.
efter endt behandling kunne jeg selv gå ned ad trappen, og ud til bilen. Jeg får kun 2 behandlinger, da min far ikke kunne få det til at passe med kørsel tredje gang.
jeg kan kun anbefale andre med sportsskader eller lignende Føj til ordbog at prøve VACUSAC.

Med venlig hilsen lise lotte Nielsen 16 år.

2
UserKasber Antonsen
Date / Time02.03.17- 14:01:22
Jeg spiller fodbold og forstuvede min fod i en takling.
Jeg møder Martin med 2 krykker. Jeg skulle holde mig i ro i 3 uger.
Han siger du kan koimme om til mig, så skal vi opleve,hvad jeg kan gøre ved din fod.
Lægerne havde konstateret, at der ikke var nogte benbrud eller knoglebrud ved røntgen..
Jeg kommer i behandling 3 gange. med massage + vacusac under høj tryk.
Jeg kunne gå ned ad trappen uden krykker, og jeg spillede forbold igen ugen efter, at jeg så præssede foden alt for meget og fik et tilbagefald, det var min egen skyld.
Jeg kan bare anbefale andre idrætsudøvere, som pådrager sig forstuvninger "lammelår" eller lignende at gå i behandling hos Martin I Ansager mvh Kasber Antonsen.

3
UserAgnete Jensen
Date / Time22.02.17- 12:23:11
Jeg vil gerne fortælle om vores bekendskab med "Grødevangens Terapi i Ansager.
Første gang vi er i behandling er det min datter på 2½, der mellemøre betendelse og meget skiftende afføring fra fast til diarre. Hun bliver behandlet 2 gange, og så fik jeg nogle dråber til hende.
Ved første behandling fortæller jeg, at jeg vil egentlig også godt selv have en tid. Jeg døjer med flere ting. Jeg er altid træt - sover dårligt, og så har jeg angstforbi, rygproblemer fra halen til nakke.
Jeg fik straks en gratis omgang på briksen, så jeg vidste nogetom, hvad jeg kunne forvendte af behandlingsmetoden. Han startede med at stabilisere min vejertrækning, hvor han finder ud af, at jeg er stresset i både krop og hoved. Jeg havde tidligre gået til psykolog,men det flyttede ikke meget.
Jeg udfylder behandlerskemat med streger og kryds, og der var alt for mange bemærkninger,
Et væsentligt kryds var, at jeg nærmest var blevet frigid. Jeg var altid træt, så sxks havde jeg ikke overskud til. Jeg kommer en gang om ugen i tre måneder - + to slags hjælpemidler, det ene gav energi ro i hovedet og styrkede min sexlyst, så jeg bliver gravid med mit tredie barn.

Jeg bliver behandlet med hele turen fra top til tå , bliver afstresset gennem en psykemassage på hele kroppen ledsaget af beroligende musik. Denne behagelige massageform flyttede virkelig noget i mig. Jeg havde døjet med angstforbi i 8 år,men det fortog sig lige så langsomt. Jeg tager stadig nogle piller , og kommer en gang om året, hvis jeg føler trang til det. -- Omkrin børnene kan jeg ringe og spørge, hvad kan der gøres ved det.
Jeg kan kun anbefale at gå i behandling i Ansager Agnete Jensen.

4
UserBente Lund Hermandsen
Date / Time07.02.17- 23:45:44
Bente_Lilian fortæller .Jeg er 43 år. Jeg har været inde på Matins hjemmeside og prenter 2 skemaer ud ,som jeg udfyldte med streger og krydser.Jeg sadte 9 streger og 12 kryds. Jeg var selv meget forundret over, at jeg havde så mange skavanker. Jeg ringer og får en tid, og der var noget at tage fat på, så Martin begyndte fra en ende af, og det er ikke engang løgn. Jeg havde i mange år døjet med forstoppelse med afføring en gang eller to om ugen, ( jeg havde hæmorider )det fik han til af fungere med zoneterapi +magnet og en tur på briksen,,hvor jeg fik det meget varmt. Jeg havde ryg- og nakkeproblemer o.m.a.-- Jeg var også i vacusac for stress og kredsløbet,det gav varme i fødderne.
Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg skulle på potten ,da jeg kom hjem første gang.
Jeg kummer til behandlinger en gang og ugen i godt to måneder, og jeg må fortælle,at jeg kom faktisk af med alle mine skavanker. Jeg havde været presset, stresset - sovet dårligt.
Jeg vil godt opfordre andre til at gå ind på Martin hjemmside og prendte behandler skema ud og udfylde - gøre status over jeres situatio og få en tid bestildt ------------ Bente Hermandsen.

5
UserJannete Dam
Date / Time27.01.17- 09:59:04
Hej hedder Jannet dam er 71 år.
Jeg får en prøvebehandling på en erhvervsmesse for ryg- skulder - nakke. Jeg kunne mærke, at det hjalp, så jeg bestildte en tid på standenog fik et behandlerskema med hjem
Skemaet afslørede, at jeg havde en sød tand.
Martin spørger. "Hvad er det for nogen med denne søde tand?" "Jo, jeg kan ikke lade være med at spise chokolade , is og småkager m.m. om aftenen mellem 22 og 24 "" Nå, hvor meget spiser du da?" -- "Det er jeg ked af at fortælle".Jeg bliver behandle fysisk og psykisk på hele kroppen, må ud og vande midt i behandlingen og fik det meget varmt. .Jeg tissede ildelugtende grums hele ugen.
Næste behandling. "Nå ,hvad har du så oplevet." "Hvad jeg har oplevet ? --"jaaa,jeg har ikke haft trang til hverken chokolade , is eller andet slik". "Jammen må jeg ikke godt få at vide,hvor meget spiste du"? "Jeg skal være erlig. Fik jeg fat i en æske chokolade eller en pakke is med 3 pinde i, så spiste jeg det hele, ind imellem kunne jeg spise en hel litter IS med småkager til."
Min trang til søde sager forsvandt hel efter 5-6 behandlinger,det er nu 5 år siden,
Da jeg var færdig sendte jeg min mand,han skulle op lidt tit om natten, det skal han ikke mere.

6
UserOtto Hermandsen
Date / Time26.01.17- 06:12:24
Jeg er 74 år. Jeg er kommet til Grødevangens Terapi i 6-8 år.Min første behandling fik jeg på en briks ved et chykelløb,hvor Martin behandlede mig med kropsterapi.Jeg får senere en fibersprængning i lår og underben,som bliver behandlet med VACUSAC nogle få gange. Nogle år efetr må jeg op 2-3 gange hver nat for at lade vandet,det bliver jeg også behandlet for med behandlinger og nogle hjælpemidler, det har holdt virkningen i ca. 3 år,så nu er jeg startet på en ny omgang her i november 2014.
Jeg kan mærke en bedring efter første behandling. Så kære vennet mænd og i serdeleshed KVINDER,hvis I har vandladningsproblemer så prøv VACUSAC behandlinger og Martins behandlings metoder. vh. Otto

Næste kommentar: 1-67-11
Skriv et nyt indlæg:
Udfyld alle felter markeret med *
Navn:  
e-Mail:*
Upload Billede:
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Tekst: *
 
Indtast kode i feltet herunder:*
Captcha

Sidst opdate:
August 23, 2018, 18:56

Ekspert i:
Zoneterapi
Vacusac
Sportsskader
Massage
Hømopati
Psykologi
Bioforce
Kolik